ملات ها و اندودهای آماده

روش مصرف اندود عایق

قبل از کاربرد اندود عایق سطوح مورد نظر باید تمیز و خشک باشند . سطوح ناصاف و شیبدار باید آماده سازی شوند . برای این منظور می توان امولسین را با آب رقیق و استفاده نمود ، قبل از کاربرد اندود عایق بر روی سطوح فلزی باید از مواد ضد خورندگی روی سطوح آهن استفاده نمود برای گرفتن درزه و پر کردن سوراخها ، مخلوط امولسیون پوشش کف با خاک سنگ به نسبت 3 : 1 مورد استفاه قرار می گیرد.

ابتدا باید سطح کاملاً تمیز شود ، سپس پرایمر را بوسیله قلم مو و یا پیستوله در سطح ساختمانی اجراء می نمائیم ، پس از گذشت یک ساعت اندود عایق را به کمک ماله یا کاردک بصورت یکنواخت روی سطح اجراء می کنیم ، ضخامت نهایی اندود عایق باید حدود 1 میلیمتر باشد.

برای روان کردن ماستیک می توان از مقدار اندکی آب استفاده کرد .

خشک شدن اندود عایق

زمان خشک شدن اندود عایق بستگی به ماده ، درجه حرارت هوا ، حرارت سطح مورد نظر ، رطوبت و ضخامت پوشش دارد. به عنوان مثال در هوای با درجه حرارت 25 درجه سانتی گراد و رطوبت 65 % زمان مورد نیاز برای خشک شدن اندود عایق حدود 3 ساعت خواهد بود.

قابلیت پوشش اندود عایق

برای پوشش معادل یک متر مربع از لایه به ضخامت 1 تا 5/1 میلیمتر حدود یک کیلوگرم از اندود عایق مورد نیاز می باشد .بدیهی است برای لایه بعدی به تعداد کمتری از اندود عایق نیاز خواهد بود .

دمای محیط هنگام اجراء اندود عایق باید بیش از 5 درجه سانتی گراد باشد .

پس از اجراء تا 72 ساعت از راه رفتن روی اندود عایق اجتناب کنید .

سطح اندود عایق شده را هرگز با اجسام کوبنده و یا نوک تیز ضربه نزنید ، در صورت زخمی شدن سطح آن را باید ترمیم کرد.

روش ترمیم با اندود عایق

در صورت نیاز به ترمیم بخش آسیب دیده می توانید سطح قبلی را نخست با استفاده از پرایمر پوشش داده و سپس مطابق دستوالعمل فوق با استفاده از اندود عایق روی محل مورد نظر اجراء نموده و پوشش داد .

برای آشنایی با مزایای اندود عایق واندود عایق رطوبتی و عایق حرارتی و اندودهای آماده روی لینک کلیک کنید .

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *