زمینه های کاربرد چسب کاشی:
چسب کاشی محصولی است با پایه سیمانی و افزودنی های خاص که جهت (نصب)چسباندن کاشی و سرامیک بر روی سطوح از قبل آماده شده سیمانی و یا بر روی کاشی های قدیمی و … استفاده می گردد.
روش ساخت ملات :
برای ساخت این ملات ابتدا 10 کیلوگرم چسب کاشی و 2.5 تا 3 لیتر آب ، با یکدیگر مخلوط و بوسیله یک دستگاه همزن برقی چند ثانیه همزده می شود . پس از حدود 5 دقیقه مجددا این عمل تا بدست آمدن یک ملات خمیری یکدست ادامه می یابد.
باید توجه داشت که هنگام ساخت این ملات هیچ گونه مواد افزودنی از قبیل سیمان ، آهک و … اضافه نگردد.
نحوه مصرف چسب کاشی:
سطح زیر کار بایستی خشک و تمیز و بدون چربی بوده و دارای قدرت نگهداری کافی باشد در صورتیکه سطح کار قبلاً پوشش دیگری ازجمله کاغذ دیواری داشته باشد ابتدا باید کاغذ را از دیوار جدا کرده سپس با کمک پرایمر،زیرسازی نمود. زیرکارهایی که با گچ انجام شده است بایستی قبل از نصب چسب کاشی با پرایمر آغشته شود (پرایمر محلول رقیق چسب بتن پرایمری میتواند باشد) جهت نصب کاشی روی کاشی بایستی او هرگونه چربی از روی سطوح کاشی پاک نموده و بوسیله تیشه مقداری از لعاب کاشی قدیمی برداشته شود. بوسیله ماله یا کاردک شانهدار چسب به وسعت حداکثر یک متر مربع و ضخامت 3 الی 4 میلیمتر روی دیوار پهن نمائید و در مدت 5 الی 10 دقیقه کاشیها را روی چسب نصب نمائید سپس با یک ضربه درمحل خود محکم کنید و چنانچه در این مدت کاشی روی دیوار نصب نشود پوسته ایجاد شده بر روی چسب از چسبندگی به کاشی جلوگیری خواهد کرد. کاشیهای نصب شده بر روی دیوار بعد از 48 ساعت به استحکام نهایی خود میرسند و بعد از این مدت میتوان بندکشی را شروع نمود و به فاصله دو روز پس از بندکشی سطح مورد نظر قابل استفاده است. دمای لازم برای نصب با چسب کاشی حداقل 5 درجه بالای صفراست و در دای پایینتر باید از نصب خودداری نمود. برای نصب یا چسب کاشی باید حداقل 60% پشت کاشی به چسب آغشته گردد.
مقدار مصرف چسب کاشی :
مقدار مصرف چسب کاشی 4.5 کیلوگرم بر متر مربع می باشد.