سطح ترک ها باید تمییز و عاری از هرگونه چربی ،گرد و غبار و هر نوع آلودگی باشد . وجود هر نوع مواد آلاینده باعث جلوگیری از باندینگ (چسبندگی) خوب مواد درز گیر به جداره های درز یا محل ترک می گردد.
میتوان جهت تأمین و حصول این امر ترک ها را بوسیله برش کمی بازتر کرد.
در صورت اجرای مواد در درز اسلب ها ی بتنی میبایست ابتدا درون درز ها را بوسیله کمپرسور باد گرفت تا غبار موجود بخوبی پاک شود.بعد بوسیله برس سیمی جداره درز را مجدداً پایزه و سپس باد گرفت.
درون درز ها با یستی برابر دستورالعمل حداقل تا دو سوم عمق درز با یونولیت پر شده و سپس روی آن برای جلوگیری از تأثیر حرارت روی یونولیت از ماسه بادی یا ماسه شسته استفاده نمود و سپس از طناب کنفی استفاده گردد.(طناب کنفی معمولاً برای تخلیه سریعتر مواد از درون درز به هنگام تعویض مواد استفاده می شود)
درز هایی که قرار است با این مواد پر شوند، حتماً می بایست قبل از انجام درزگیری برابر دستورالعمل تعمیرات درز ها(که بعداً در این سایت ارائه خواهد شد) با ملات تعمیراتی ترمیم شود.
پس از آن مواد درز گیر می بایست در درون دیگ های مخصوص و بصورت غیر مستقیم توسط روغن با حرارت حدود 180 درجه سانتیگراد گرم و به حالت سیالیت برسد.بهتر است جداره های درز ابتدا بوسیله شعله افکن کمی گرم شود تا سبب چسبندگی بهتر مواد به درز ها شود. در صورت گرم کردن صحیح مواد و آماده ساز ی درست درز ها نیاز به استفاده از پرایمر نیست. نازل خروجی دیگ روی درز تنظیم شده و مواد به آرامی و با سرعت یکنواخت در درون درز ها ریخته شده و اجرای آن کنترل می شود.
دستورالعمل تنظیم حرارت دیگ و چگونگی استفاده از آن برای گرم کردن درز گیر گرم اجرا ، بزودی روی این وبلاگ قرار داده خواهد شد.
از حرارت مستقیم به درزگیر اکیداً خودداری نمایید چراکه باعث کربنیزه شدن مواد و غیر قابل استفاده شدن آن خواهد شد.