خواص و اثرات ماستیک مقاومت نفتی:
مقاومت بسیار زیاد در برابر روغن ها، نفت، بنزین و …
چسبندگی زیاد به بتن یا سایر مصالح نظیر آسفالت، فلز، چوب، شیشه و …
خاصیت ارتجاعی مناسب برای درزهای انبساطی و ژوئن ها
قابلیت اجرا بصورت گرم
موارد کاربرد ماستیک مقاومت نفتی:
پر نمودن درزهای بتنی که باید در برابر روغن ها، بنزین و نفت مقاوم باشند، نظیر:
باند فرودگاه ها و اسکله ها
کف انبارهای سوخت و روغن
کف پمپ بنزین ها و محل های سوختگیری
کف گاراژها و تعمیرگاه ها
محوطه پارکینگ ها و کارخانه ها
روش مصرف ماستیک مقاومت نفتی:
سطح زیر کار باید عاری از هرگونه چربی، گرد و غبار و رطوبت باشد. برای پاک سازی سطح می توان از فشار باد و برس برقی استفاده نمود. جزء A (رزین) ماستیک مقاوم نفتی را با استفاده از شعله مستقیم حرارت بدهید تا به نقطه جوش برسد. پس از رسیدن به حالت مذاب حرارت را اندکی کم نمایید تا از سوختن و دود نمودن رزین جلوگیری شود. سپس جزء B (پودر) را به داخل رزین مذاب ریخته و با استفاده از همزن برقی (دریل+پره) مخلوط بفرمایید تا سیال غلیظ یکنواخت و همگنی حاصل شود. ماستیک آماده شده را تا پیش از سرد شدن در داخل مقاطع آماده سازی شده به روش ریزشی اجرا نمایید.
توجه 1: اجرای ماستیک باید در دمای بیش از 5 درجه سانتیگراد و در شرایط جوی خشک انجام پذیرد و دمای ماستیک در زمان ریخته شدن به درون درز حدود 140 درجه سانتیگراد باشد.
توجه 2: در مقاطعی که نیاز به قالب بندی می باشد، قالب ها را از جنسی انتخاب نمایید تا در اثر تماس با ماستیک گرم تغییر شکل ندهند.
توجه3: بهتر است برای جلوگیری از آلوده شدن مقاطع مجاور درزها به ماستیک، این مقاطع را پیش از اجرا با چسب های کاغذی پوشش داده و سریعاً پس از اجرای ماستیک چسب ها را جدا نمایید.
حفاظت و ایمنی:
این ماده در محدوده مواد خطرساز و مضر برای سلامتی و محیط زیست قرار ندارد با این وجود به هیچ عنوان نباید بلعیده شود یا با چشم تماس داشته باشد.
درصورت برخورد اتفاقی با پوست یا چشم باید فوراً با آب شیرین فراوان شسته شود.
درصورت بلعیده شدن فوراً به پزشک مراجعه شود.
از تحریک مصدوم به تهوع خودداری نمایید.
این ماده آتشزا نیست.